COMPLEX SPORTIV 2000

“Impreuna suntem mai puternici!”

Complex-ul Sportiv 2000 este casa în care visul nostru prinde putere.

Bluemarin Sport Club si Complex Sportiv 2000 sunt doua branduri puternice care isi unesc pasiunea comuna pentru sport într-o frumoasa colaborare care poarta numele de Bluemarin 2000. 

Impreuna, prin experienta si profesionalism, oferim astazi cele mai bune servicii. 

Conceptul care sta la baza cursurilor noastre a luat nastere din dorinta de a oferi clientilor placerea de a inota intr-un cadru rafinat. 

Bazin

LUNGIME – 25m

LATIME – 12m

ADANCIME – 1.5-2m

TEMP. APEI – 29C

Complet renovat in anul 2018, bazinul dispune de cele mai moderne sisteme de igienizare si filtrare permanenta a apei prin care asigura un mediu optim si sanatos. Parametrii apei sunt permanent monitorizati, atat electronic, cat si manual.

Bazinul semi-olimpic ne ajuta sa ne punem cu usurinta ideile in practica. Mediul ambiant, creat prin temperatura apei de 29 grade Celsius si cea a aerului de 32 grade Celsius, ne ofera posibilitatea de a crea cursuri de inot pentru initiere, atat pentru copii cat si pentru adulti.

Dimensiunea generoasa a bazinului, 25 m lungime si 12 m latime ce formeaza cele 6 culoare, ne creaza conditiile optime in care grupele de inot vor avea spatiul necesar iar cei mai ambitiosi pot urma drumul performantei in inot.

Locatia bazinului se afla in interiorul Complexului Sportiv 2000, situat pe Strada Gabriela Szabo, cartier Militari, sector 6, Bucuresti.

Va asteptam cu drag in vizita pentru a va prezenta calduroasa noastra locatie, conceptul cursurilor de inot, sau pentru o motivatie in plus pentru a face sport.

Alte facilitati

Complexul Sportiv 2000 contribuie cu adevarat la educatia copiilor. Dovada pura este data de facilitatiile oferite si indrumarea acestora catre un viitor mai sanatos.

Trimite-ne un mesaj sau o intrebare!

Call Now Button