DESPRE

Salut,
Eu sunt Bogdan, fondatorul Clubului Sportiv Bluemarin.

bogdan marin antrenor instructor inot blue-2

Bogdan Marin

Fondator | Antrenor inot - Instructor inot

ANTRENOR INOT | INSTRUCTOR INOT ACREDITAT

bogdan marin instructor antrenor inot bluemarin

Istoric

Inainte de toate, tin sa imi arat, in fata voastra, pasiunea si iubirea pentru sport si domeniul in care activez!

Dorinta de a crea lucruri frumoase si de a impartasi din experienta mea, m-a adus alaturi de voi si m-a ajutat sa-mi duc la capat un vis, vis ce astazi poarta numele de Bluemarin Sport Club.

Haideti sa dam putin timpul inapoi si sa ma cunoasteti mai bine.

M-am nascut in Bucuresti, unde am absolvit Facultatea de Comert si Administrarea Afacerilor din cadrul Academiei de Studii Economice si “Colegiul National Emil Racovita” – profil sportiv | polo pe apa.

De asemenea, sunt absolvent al Scolii de Antrenori din cadrul “Centrul National de Formare si Perfectionare a Antrenorilor“.

Am practicat inotul si polo-ul pe apa timp de 10 ani, la echipe precum Steaua (juniori) si Rapid (seniori), unde am reusit sa obtin numeroase titluri de campion national, vice-campion si alte titluri municipale.

Pe langa acestea se regasesc numeroasele participari la competitiile desfasurate atat pe plan national, cat si international.

Ulterior am reusit sa dobandesc urmatoarele calificari:

  • ANTRENOR INOT
  • INSTRUCTOR INOT
  • INSTRUCTOR POLO PE APA
  • INSTRUCTOR FITNESS
  • SALVAMAR
  • PERSOANA FIZICA AUTORIZATA cu domeniul de activitate: Invatamant in domeniu sportiv si recreational (pregatire sportiva,inot,polo,fitness)

Ca antrenor si instructor inot am o experienta vasta, cu ani buni in spate. Ani petrecuti la cluburi si bazine de renume, unde am avut satisfactia de a invata sute de copii sa inoate si am primit ulterior rasplata in medalii si diplome.

In prezent coordonez activitatea Clubului Sportiv Bluemarin, unde si activez ca antrenor / instructor de inot si imi pun in practica cunostintele asimilate de-a lungul timpului, cu rabdare si profesionalism.

Este un proiect de suflet, pe care incerc sa il colorez cat mai frumos, iar voi sa fiti cat mai multumiti.

"Cu fiecare lungime de bazin devenim tot mai puternici!"

Trimite-ne un mesaj sau o intrebare!

Call Now Button