CURSURI INOT COPII

CURSURI INOT COPII

“Locul in care cursurile de inot devin o pasiune!”

INITIERE

PERFORMANTA

CURSURI INOT COPII – BLUEMARIN SPORT CLUB

“Cu fiecare lungime de bazin devenim tot mai puternici!”

Bluemarin este un club sportiv care a luat nastere din dorinta de a crea lucruri frumoase. Pasiunea noastra pentru inot o impartasim cu mare bucurie in suflet pentru cei mici. Indrumam copiii catre educatie prin sport!

Cursurile de inot din cadrul clubului nostru au rolul de a-i atrage pe cei mici catre mediul acvatic. Odata ce afla secretele inotului acestia vor fi fascinati. Vor ajunge sa inoate, teama de apa va disparea, iar joaca din jurul piscinei nu va reprezenta un periocol.

ACOMODAREA CU APA

Familiarizarea cu apa se face sub atenta supraveghere a instructorilor nostri, ce sunt inarmati cu multa rabdare si intelegere pana cand copiii deprind gesturile motrice si se simt curajosi si pregatiti sa porneasca singuri la drum.

Le oferim copiilor suport didactic, metodologic si psihologic pe tot parcursul calatoriei acvatice. Misiunea noastra este sa oferim cele mai bune cursuri de inot pentru copiii. Pentru ca acomodarea cu apa sa fie cat mai simpla, copiii beneficiaza de materiale ajutatoare precum:  • plute   • baghete   • centuri

Usor, usor, incercam ca aceste materiale sa nu mai fie necesare. Fara sa ii fortam sau sa ii costrangem, ii incurajam pe cei mici ca pot inota si fara ajutorul acestora.

INITIERE

Cursuri de inot pentru copii

Copiii iubesc cursurile de inot, cu conditia ca acestea sa nu fie prea solicitante si monotone. De aceea, instructorii nostri sunt pe zi ce trece mai inovativi si in acelasi timp glumeti. Prin diferite metode reusesc sa capteze atentia celor mici, sa le insufle miscarile de baza intr-un mod corect inca de la inceput. Le prezinta acestora micile secrete prin care acestia reusesc sa se scufunde, sa inainteze, si sa descopere fascinanta lume acvatica.

Incepem prin a-i invata pe #bluemarini sa inoate primele doua procedee de inot, respectiv craul si spate.

AVANSATI

Cursuri de inot pentru copii

Dupa ce am urmat pasii de baza, e timpul sa insistam pe o buna executie. Exersam, si iar exersam, pana cand tehnica de inot devine impecabila.

Continuam sa invatam restul de procedee, bras si fluture. O varietate mai mare in exercitii, mai mult dinamism in antrenament.

Antrenorii nostri incep sa isi puna cunostintele in valoare. Ei stiu cum sa se adapteze fiecarei categorii de varsta, cum sa imbine utilul cu placutul si cum sa le capteze atentia si mai mult copiilor prin cursurile de inot.

PERFORMANTA

Cursuri de inot pentru copii

Aici este momentul sa trecem cu adevarat la treaba si sa ne punem cunostiintele in practica la nivel maxim.

Incepem sa construim planuri specifice de antrenament, sa periodizam pregatirea in functie de competitii si sa ne bucuram de acestea prin fiecare participare.

Devenim tot mai puternici si din ce in ce mai uniti. Vom fi toti pentru unul si unul pentru toti!

Impreuna vom savura gustul victoriei, dar si tristetea infrangerii!

CONCEPTUL GRUPELOR

Grupele noastre sunt formate dintr-un numar mic de copii, ce au la dispozitie un culoar de inot, si sunt indrumati indeaproape de antrenori. Asadar atentia asupra lor este sporita iar rezultatele nu intarzie sa apara.

Cursurile de inot pentru copii aduc foarte multe beneficii acestora. Cei mici isi fac prieteni noi, cu care socializeaza, se intrec, invata sa ii respecte si pe care abia asteapta sa ii revada.

ANTRENOR PERSONAL

Daca stii ca cel mic prezinta o teama mare de apa, sau ca nu este o fire sportiva, sau pur si simplu ca iti doresti ca el sa aiba parte de o atentie sporita, atunci concepul cursului de inot individual este cea mai buna varianta.

Antrenorii nostri sunt foarte bine pregatiti si inarmati cu multa rabdare si intelegere. Nu ii vor forta niciodata pe copii, ci vor aduce de fiecare data variante alternative prin care acestia se vor relaxa si vor ajunge sa iubeasca inotul.

SANATOSI, EDUCATI, RELAXATI!

“Cursuri inot copii pentru un organsim sanatos!”

Sanatatea copiilor este cea mai importanta, iar inotul este cea mai sigura varianta pentru a o avea!

Inotul este singurul sport prin care corpul lucreaza fara a fi nevoit sa suporte greutati, socuri sau cazaturi. In timp ce inotam, contractiile musculare sunt puternice si constante, stimuland toate grupele musculare principale, cu accent important pe musculatura spatelui ce ne oferta o postura corecta a coloanei vertebrale.

Prin participarea la cursurile de inot copiii devin mai organizati si educati, atat la scoala, cat si in viata de zi cu zi. Invata sa isi asculte antrenorii, sa isi respecte colegii, si sa isi atinga obiectivele!

Iubim copiii fericiti! Fiecare zambit de pe fata lor ne alimenteaza cu energie si cu dorinta de a face lucruri si mai frumoase.

Bluemarin Sport Club incearca sa fie mai mult decat un club de inot! Ne dorim din suflet sa coloram cat mai frumos viitorul copiilor!

Va asteptam in locatia noastra din Cartierul Militari, Str. Gabriela Szabo 3-11

COMPLEX SPORTIV 2000

"Cu fiecare lungime de bazin devenim tot mai puternici!"

Trimite-ne un mesaj sau o intrebare!

Call Now Button