TRIATLON

TRIATLON

Triatlonul – Sportul pentru cei puternici!

CE ESTE TRIATLONUL?

Triatlonul este un sport compus din trei discipline: inot, ciclism si alergare. Aceste probe au loc fara intrerupere, fiind legate intre ele de tranzitii si tot timpul cronometrate. Triatlonul a devenit, oficial sport olimpic la Jocurile Olimpice de Vara 2000 care au avut loc la Sydney.

Triatlonul se mai imparte si in alte subramuri: aquatlon (inot + alergare), duatlon (alergare + ciclism + alergare), aquabike (inot + ciclism).

INOATA

Covorul albastru ne asaza la linia de start, cu o nazuinta puternica de a descoperi splendoarea inotului in ape deschise. Orientarea si infruntarea valurilor marii transforma inotul intr-o adevarata provocare.

BICICLESTE

Doua roti si o pasiune, asta ne leaga de aceasta ramura. Roti pe care vom descoperi cele mai frumoase meleaguri, pedaland fiecare kilometru cu bucuria de a explora lumea.
“Iar atunci cand picioarele nu ne mai tin, vom pedala cu sufletul!”

ALEARGA

Pas cu pas, kilometru după kilometru, suntem tot mai aproape de succes. Proba de fier, in care te intreci cu vantul si gandurile, dar care iti aduce tot mai aproape linia de finish.
Acolo unde finalul cursei va aduce bucuria victoriei sau tristetea infrangerii.

DE CE TRIATLON?

“Din pasiune pentru sport!”

Pasiunea este ingredientul principal cu care am pornit la drum. Aceasta ne alimenteaza cu fiecare ocazie si in fiecare ramura. Iar cand vine vorba de a face trei sporturi intr-unul, noi votam pentru!

TRIATLON este sportul care ne da sansa de a ne inalta in valurile mari, de a explora lumea biciclind si de a deveni unul cu vantul alergand.

Iar cum noua ne plac provocarile, ne-am gandit ca o provocare cu adevarat mareata ar fi sa trecem din inot, in ciclism si dupa in atletism fara oprire, intr-o proba de fier.

De asemenea, noi credem ca spre deosebire de alte sporturi, triatlonul este un sport complet si complex, un sport de anduranta ce nu iti da voie sa te plictisesti si  totodata este si un stil de viata, nu doar un sport.

Placerea noastra cea mai mare este aceea de a impartasi cu mai mici triatlonisti cunostintele noastre, ajutandu-i sa devina zi de zi cea mai buna versiune a lor.

Am pornit la drum cu un singur gand: sa inotam cat ne tin bratele, sa pedalam cat ne tin picioarele si sa alergam cu sufletul! Iar la final nu ramane decat sa ne bucuram la maxim de momentul sosirii la linia de finish.

CINE SUNTEM NOI?

BLUE - TRI - TEAM

Suntem oamenii alaturi de care sportul devine o placere. Acei antrenori impreuna cu care vei savura gustul succesul, dar vor ramane acolo si la tristea infragerii.

O echipa formata din antrenori, sportivi, parinti, spectatori, care vibreaza in acelasi ritm Bluemarin si care impartasesc aceleasi idealuri.

Ne plac trofeele, dar adoram sa participam inainte de toate. Iubim ceea ce facem … si o vom face in continuare cu tot sufletul nostru!

WORLD AQUABIKE CHAMPION

andreea balan triatlon bluemarin

ANDREEA BALAN

ANTRENOR TRIATLON | INOT

“Ai doar 3 alegeri in viata: sa abandonezi , sa te supui sau sa dai tot ce poti”

  • Campioana mondiala Aquabike – Spania 2019
  • Campioana europeana Aquabike – Targu Mures 2019
  • Multipla campioana nationala – Natatie (peste 250 de medalii);
  • 4 x Campioana balcanica – Triatlon; 
  • Locul 5 – Cupa Europeana – Triatlon;
  • Primul sportiv roman calificat intr-o etapa finala a unui Campionat Mondial – triatlon; 

LOCATII – PROGRAM – ABONAMENT

COMPLEX SPORTIV 2000

Str. Gabriela Szabo 3-11, sector 6, Bucuresti

COMPLEX NATIONAL "LIA MANOLIU"

Str. Maior Coravu 34-36, sector 2, Bucuresti

Trimite-ne un mesaj sau o intrebare!

Call Now Button