ACADEMIA DE INOT

CURSURI DE INOT

“Locul in care cursurile de inot devin o pasiune!”

CURSURI DE INOT COPII

CURSURI DE INOT ADULTI

BLUEMARIN SPORT CLUB

Bluemarin Sport Club reprezinta un concept ce a fost creat din pasiune pentru sport si mediul acvatic, pasiune pe care dorim sa o transmitem mai departe catre voi.

Organizam cursuri de inot ce se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, cu rolul de a transforma nesiguranta sau teama de apa intr-o frumoasa activitate si experienta de care sa va bucurati cu fiecare ocazie.

Satisfactia noastra va fi si mai mare atunci cand unii dintre voi vor alege drumul performantei si vom savura gustul succesului impreuna.

Incepem prin a ne prezenta si interactiona intr-un mod cat mai prietenos. Mizam pe o buna comunicare cu fiecare cursant, indiferent ca este adult sau copil. Vrem ca fiecare sa ajunga intr-un cadru armonios in care sa se relaxeze si sa descopere beneficiile inotului si ale sportului in general.

ACADEMIA DE INOT

ACADEMIA DE INOT BLUEMARIN 2000 a luat nastere prin colaborarea clubului nostru alaturi de Complexul Sportiv 2000. Astfel, copiii din cadrul gradinitei si scolii Planeta Copiilor benefeciaza de cursurile de inot, coordonate de academia noastra si implementate in programa scolara.

Prin acreditarile obtinute, cele doua entitati le ofera copiilor (de la cresa si pana la terminarea gimnaziului) posibilitatea de a avea o minte sanatoasa intr-un corp sanatos.

Pe langa predarea de tehnici si practici sportive, tinem foarte mult si la educatia copiilor. Asadar, fiecare antrenor va avea un compartament exemplar din care cei mici vor avea de invatat. Urmarim ca fiecare copil sa aiba o buna conduita, sa dea dovada de fair-play, sa fie respectos si discipinat, sa invete sa castige dar si sa piarda. Participam regulat la activitati caritabile, si strangerea de fonduri necesare copiilor nevoiasi, pentru a dezvolta si latura civica.

ACREDITARI

 • Certificat de Identitate Fiscala

  “Asociatie recunoscuta de Ministerul Finantelor Publice”.

 • Certificat de Identitate Sportiva

  Club sportiv inregistrat de “Ministerul Tineretului si Sportului”.

 • Instructori/Antrenori licentiati

  Acreditati de “Centrul National de Formare si Perf. al Antrenorilor”.

AFILIERI

 • Federatia Romana de Natatiei si Pentatlon Modern

  Acolo unde inima noastra bate in ritm #Bluemarin.

 • Federatia Romana de Triatlon

  Un curcubeu de sporturi minunate.

 • Federatia Romana de Ciclism

  Pedala dupa pedala, pana la succes.

ACOMODAREA CU MEDIUL ACVATIC

CURSURI DE INOT

Familiarizarea cu apa este esentiala si se face treptat sub indrumarile noastre. Nu suntem adeptii lucrurilor facute in graba, care pot duce cursantul la o fobie de apa si la dorinta de a renunta. Optam pentru pasi siguri, bine stabiliti, alimentati de rabdare ce ulterior vor duce la reusita.

Suportul nostru va fi didactic, psihologic, cat si fizic. Orice incepator va fi acompaniat din apa atat cat este necesar ca acesta sa poata executa exercitiile de baza in siguranta dar si intr-un mod corect.

Cursurile de inot pun la dispozitie urmatoarele materiale :
 • COPII
 • aripioare
 • colace
 • jucarii acvatice
 • ADULTI - COPII
 • plute
 • baghete
 • centuri pentru talie

INCEPATORI

Primele procedee de baza predate in cursul de initiere inot vor fi craul si spate. Se vor repeta atat cat este necesar pentru a fi executate corect. Pentru a ajunge la procedeul de baza, adica cel final, se vor parcurge exercitii si tehnici derivate.

La fiecare curs de inot vom exersa si sariturile in apa, de la marginea bazinului.

AVANSATI

Urmatoarele doua procedee pe care le vom preda la cursurile de inot vor fi bras si fluture. Procedeul fluture fiind cel mai dificil. Acesta necesita atat o buna coordonare, cat si forta.

Ca sariturile in cap sa devina si mai spectaculoase, acestea ce vor executa perfect de pe bloc start.

PERFORMANTA

Momentul in care inotul devine o pasiune, iar podiumul o dorinta!

Ajunsi la un nivel ce ne permite punerea in practica a antrenamentelor specifice, pornim in drumul spre succes. Impreuna vom savura gustul victoriei, dar si tristetea infrangerii!

OBIECTIVE

Ne dorim ca fiecare cursant sa revina cu drag la bazin!

La fiecare curs de inot adoptam noi tehnici si exercitii, la care adaugam si scurte pauze de joaca si distractie, ca orele de inot sa fie cat mai dinamice si atragatoare.

Motivam si indrumam fiecare cursant pentru a obtine rezultate cat mai bune.

CONCEPTUL GRUPELOR

cursuri de inot | copii – adulti

Optam pentru un grup mic format dintr-un numar redus de copii care beneficiaza de cele 6 culoare ale bazinului semi-olimpic. Avem astfel timpul necesar sa corectam fiecare cursant si sa ii oferim cele mai bune explicatii pentru a deveni mai bun cu fiecare lungime de bazin. Orele de grup vin cu avantajul de a dezvolta spiritul competional intre cursanti, acestia incercand in permanenta sa iasa invingatori si sa fie cei mai buni.

De asemenea, cursantii socializeaza si leaga prietenii, atmosfera devenind astfel mai atractiva pentru urmatoarele cursuri de inot. Antrenamentele in grup fiind in acelasi timp mai dinamice, create din mici activitati in colectiv.

ANTRENOR PERSONAL

cursuri de inot | copii – adulti

Cursurile de inot cu antrenor personal sunt recomandate persoanelor care prezinta o frica si teama de apa destul de mare, ori celor ce au nevoie mai mare de timp pentru deprinderea gesturilor motrice, sau ce prezinta nevoi speciale. Cursul de inot individual pentru copii si adulti, se desfasoara sub stricta si riguroasa atentie a unui antrenor personal focusata asupra unui singur cursant. Asimilarea informatiilor este mult mai rapida, iar ajutorul oferit este mult mai mare.

Recomandarea noastra este de a solicita acest curs de inot atat cat trebuie.  In timp, cursul poate deveni monoton. Existand doar stimulul unui antrenor se dovedeste ca fiind insuficient.

ECHIPA

Componenta echipei noastre este formata din fosti sau actuali sportivi de performanta, ce au castigat numeroase titluri de campioni nationali, balcanici, europeni sau mondiali.

Devenind mai tarziu antrenori si instructori de inot, calificati in competente profesionale in ramura natatiei si acreditati de Ministerul Tineretului si Sportului. Cu o experienta castigata in ani, petrecuti in marile bazine in care au savurat gustul succesului atat ca sportivi cat si ca antrenori.

Adevarati profesionisti ce dau dovada de profesionalism, devotament si seriozitate, cu fiecare ocazie. Oameni ce muncesc cu drag si care au transformat pasiunea pentru inot intr-un job pe care il iubesc.

Daca vrei sa transformi cursul de inot intr-o experienta pe care vei dori sa o traiesti in fiecare zi, atunci trebuie sa contezi pe experienta noastra!

BAZIN

COMPLEXUL SPORTIV 2000 este a doua noastra casa ce se situeaza in Str. Gabriala Szabo 3-11, Sector 6, Bucuresti

Bazinul semi-olimpic ne ajuta sa ne punem cu usurinta ideile in practica. Mediul ambiant, creat prin temperatura apei de 29 grade Celsius, ne ofera posibilitatea de a crea cursuri de inot pentru initiere, atat pentru copii cat si pentru adulti, intr-un cadru perfect.

Temperatura aerului din incapere este de 32 de grade, astfel, iesirea din apa nu va creea probleme.

Ospitaliera locatiei va ofera cele mai bune conditii in care puteti inota, iar ulterior schimba. Vestiarele sunt dotate cu dusuri, toalete, uscatoare de par, cat si cu dulap propriu. Asadar, aici veti avea parte de cele mai confortabile cursuri de inot!

INSCRIERI

Inscrierea la ale noastre cursuri de inot se face dupa o prezentare a serviciilor. Ulterior fiecare cursant primeste o fisa de inscriere in care ii sunt prezentate termene si conditii, si in care isi va trece datele personale si de contact.

Este necesar avizul medicului de familie care sa ateste printr-o adeverinta ca persoana in cauza este apta din punct de fizic si epidermiologic pentru cursul de inot. Fiecare membru al cursului de inot este obligat sa poarte echipament sportiv specific (costum de baie, papuci, casca, ochelari).

PROGRAMARI

Clubul nostru isi desfasoara activitatea in baza programarilor. Avand un numar limita de cursanti pe ora, recomandam sa stabilim de comun acord anumite zile si ore in care puteti ajunge. Putem programa una, doua sau mai multe sedinte de inot pe saptamana, in fuctie de tipul de abonament dorit. Daca nu doriti achizitionarea unui abonament, puteti achita fiecare sedinta de inot in parte.

Programarile cursurilor de inot se pot face in cadrul Complexului Sportiv 2000, la receptia clubului nostru, telefonic sau online.

ORAR

Programul in care se desfasoara cursurile de inot este accesibil tuturor. Puteti ajunge fie dimineata inainte de scoala sau job, fie dupa-masa sau seara. Consideram bazinul o a doua casa, asadar, aveti sanse mari sa ne gasiti mai mereu.

 • Intervalul orar:
 • LUNI - VINERI
 • 10:00 - 20:00
"Cu fiecare lungime de bazin devenim tot mai puternici!"

Trimite-ne un mesaj sau o intrebare!

Call Now Button