ACADEMIA DE INOT

CURSURI DE INOT ~ BLUEMARIN SPORT CLUB

Cursuri de inot Bucuresti Ghencea

cursuri de inot

Clubul Sportiv Bluemarin este un concept ce a fost creat din pasiune pentru sport si mediul acvatic, pasiune pe care dorim sa o transmitem mai departe catre voi.

Organizam cursuri de inot ce se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, cu rolul de a transforma nesiguranta sau teama de apa intr-o frumoasa activitate si experienta de care sa va bucurati cu fiecare ocazie.

Satisfactia noastra va fi si mai mare atunci cand unii dintre voi vor alege drumul performantei si vom savura gustul succesului impreuna.

Incepem prin a ne prezenta si interactiona intr-un mod cat mai prietenos. Mizam pe o buna comunicare cu fiecare cursant, indiferent ca este adult sau copil. Vrem ca fiecare sa ajunga intr-un cadru armonios in care sa se relaxeze, sa obtina rezultatele dorite si sa revina cu placere.

ACOMODAREA CU MEDIUL ACVATIC

Cursuri de inot Bucuresti Ghencea

 

Familiarizarea cu apa este esentiala si se face treptat sub indrumarile noastre. Nu suntem adeptii lucrurilor facute in graba, care pot duce cursantul la o fobie de apa si la dorinta de a renunta. Optam pentru pasi siguri, bine stabiliti, alimentati de rabdare ce ulterior vor duce la reusita.

Suportul nostru va fi didactic, psihologic, cat si fizic. Orice incepator va fi acompaniat din apa atat cat este necesar ca acesta sa poata executa exercitiile de baza in siguranta dar si intr-un mod corect.

Cursantii vor avea la dispozitie urmatoarele materiale ajutatoare:

Adulti si copii:

 • plute
 • baghete
 • centuri pentru talie

Copii:

 • aripioare
 • colace
 • jucarii acvatice

PROCEDEE DE INOT

Primele procedee de baza predate vor fi craul si spate. Se vor repeta atat cat este necesar pentru a fi executate corect. Pentru a ajunge la procedeul de baza, adica cel final, se vor parcurge exercitii si tehnici derivate.

Spre exemplu pentru a se putea inota corect craul procedeu (cu respiratie la 3 brate) va fi necesar parcurgerea urmatoarelor exercitii:

 • picioare craul cu capul afara, ulterior si cu capul in apa
 • alunecare craul cu respiratie la fiecare brat
 • alunecare craul cu respiratie la doua brate
 • alunecare craul cu respiratie la trei brate

La fiecare curs de inot vom exersa si sariturile in apa. Ce poate fi mai spectaculos decat o intrare in apa, printr-o saritura in cap executata perfect?!

Urmatoarele doua procedee pe care le vom preda vor fi bras si fluture. Procedeul fluture fiind cel mai dificil, ce necesita atat coordonare cat si o conditie fizica buna.

Din acest punct, consideram nivelul cursantului ca fiind avasant si ii vom crea antrenamente specifice.

Indiferent de nivelul de pregatire, fiecare sportiv va fi tratat in parte si i se vor atribui exercitii specifice acestuia! Bineinteles, adoptam noi tehnici si exercitii, la care adaugam si scurte pauze de joaca si distractie, ca orele de inot sa fie cat mai dinamice si neplictisitoare.

Motivam, incurajam si indrumam fiecare cursant pentru a obtine rezultate cat mai bune. La dorinta acestora de a merge catre performanta, le aratam tot sprijinul nostru.

cursuri inot copii cursuri inot adulti

CONCEPTUL GRUPELOR (copii sau adulti)

Cursuri de inot grup Bucuresti Ghencea

 

Grupele noastre sunt formate dintr-un numar redus de copii care beneficiaza de cele 6 culoare ale bazinului semi-olimpic. Avem astfel timpul necesar sa corectam fiecare cursant si sa ii oferim cele mai bune explicatii pentru a deveni mai bun cu fiecare lungime de bazin. Grupele vin cu avantajul de a dezvolta spiritul competional intre cursanti, acestia incercand in permanenta sa iasa invingatori si sa fie cei mai buni.

De asemenea, cursantii socializeaza si leaga prietenii, atmosfera devenind astfel mai atractiva pentru urmatoarele cursuri de inot. Antrenamentele fiind in acelasi timp mai dinamice, create din mici activitati in colectiv.

INSTRUCTOR PERSONAL

Cursurile de inot cu instructor personal sunt recomandate persoanelor care prezinta o frica si teama fata de mediul acvatic destul de mare, ori celor ce au nevoie mai mare de timp pentru deprinderea gesturilor motrice, sau ce prezinta nevoi speciale. Cursul de inot individual pentru copii si adulti, se desfasoara sub stricta si riguroasa atentie, a unui instructor personal, focusata asupra unui singur cursant. Asimilarea informatiilor este mult mai rapida, iar ajutor oferit este mult mai mare.

Insa, recomandarea noastra este de a solicita acest curs de inot doar atat cat este necesar pana la aparitia rezultatelor, si pana la momentul in care instructorul considera va puteti descurca si fara acest ajutor sporit. In timp, cursul poate deveni monoton, existand doar stimulul antrenorului se dovedeste ca fiind insuficient.

ACADEMIA DE INOT

Cursuri de inot Bucuresti Ghencea

Activitatea noastra o putem traduce intr-o scoala de inot, datorita certificarii data de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, cu competente profesioanale in ramura natatiei, avand ca activitate principala: Invatamant in domeniul sportiv si recreational.

Academia de Inot Bluemarin 2000 a luat nastere prin colaborarea clubului nostru alaturi de Complexul Sportiv 2000. Astfel, copiii din cadrul gradinitei si scolii Planeta Copiilor benefeciaza de cursurile academiei noastru care sunt implementate in programa scolara.

Pe langa predarea de tehnici si practici sportive, tinem foarte mult si la educatia copiilor. Asadar, echipa noastra va avea un compartament exemplar din care cei mici vor avea de invatat.

Urmarim ca fiecare copil sa aiba o buna conduita, sa dea dovada de fair-play, sa fie respectos si discipinat, sa invete sa castige dar si sa piarda. Participam regulat la activitati caritabile, si strangerea de fonduri necesare copiilor nevoiasi, pentru a dezvolta spiritul civic.

ECHIPA

Membrii echipei

Componenta echipei noastre este formata din fosti sportivi de performanta, ce au castigat numeroase titluri de campioni nationali si au participat la nenumarate competitii natioanale si internationale. Devenind mai tarziu antrenori si instructori de inot, calificati in competente profesionale in ramura natatiei si acreditati de Ministerul Tineretului si Sportului. Cu o experienta castigata in ani, petrecuti in marile bazine precum: Lia Manoliu, Olimpia, Steaua, Dinamo, Izvorani, si in care au savurat gustul succesului atat ca sportivi cat si ca antrenori.

Adevarati profesionisti ce dau dovada de profesionalism, devotament si seriozitate cu fiecare ocazie. Oameni ce muncesc cu drag si care au transformat pasiunea pentru inot intr-un job pe care il iubesc.

O echipa ce va transforma cursul de inot intr-o experienta pe care vei dori sa o traiesti in fiecare zi!

BAZIN

Locatie Complex Sportiv 2000

COMPLEXUL SPORTIV 2000 este a doua noastra casa ce se situeaza in sectorul 6, pe str. Gabriala Szabo 3-11.

Bazinul semi-olimpic ne ajuta sa ne punem cu usurinta ideile in practica. Mediul ambiant, creat prin temperatura apei de 29 grade Celsius si cea a aerului de 32 grade Celsius, ne ofera posibilitatea de a crea cursuri de inot pentru initiere, atat pentru copii cat si pentru adulti.

Temperatura aerului din incapere este de 32 de grade, astfel, iesirea din apa nu va creea probleme.

Ospitaliera locatie va ofera cele mai bune conditii in care puteti inota, iar ulterior schimba. Vestiarele sunt dotate cu dusuri, toalete, uscatoare de par, cat si cu dulap propriu. Asadar, aici veti avea parte de cele mai confortabile cursuri de inot!

INSCRIERI

Cursuri de inot BucurestiInscrierea la ale noastre cursuri de inot se face dupa o prezentare a serviciilor. Ulterior fiecare cursant primeste o fisa de inscriere in care ii sunt prezentate termene si conditii, si in care isi va trece datele personale si de contact.

Este necesar avizul medicului de familie care sa ateste printr-o adeverinta ca persoana in cauza este apta pentru cursul de inot, din punct de fizic si epidermiologic. Fiecare membru al cursului de inot este obligat sa poarte echipament sportiv specific (costum de baie, papuci, casca, ochelari).

PROGRAMARI

Cursuri de inot BucurestiClubul nostru isi desfasoara activitatea in baza programarilor. Avand un numar limita de cursanti pe ora, recomandam sa stabilim de comun acord anumite zile si ore in care puteti ajunge. Oferim astfel un loc asigurat fiecaruia, pentru o perioada lunga de timp. Putem programa una, doua sau mai multe sedinte pe saptamana, in fuctie si de tipul de abonament dorit. Cursantii ce nu opteaza pentru abonament, ci doresc achitarea fiecarei sedinte in parte, sunt nevoiti sa faca o programare de fiecare data, urmata de confirmarea noastra. Programarile cursurilor de inot se pot face in cadrul Complexului Sportiv 2000, la receptia clubului nostru, telefonic sau online.

Din dorinta de a crea lucruri frumoase pentru voi, cautam o organizare perfecta.

ORAR

Cursuri de inot Bucuresti

 

Programul in care se desfasoara cursurile de inot este accesibil tuturor. Puteti ajunge fie dimineata inainte de scoala sau job, fie dupa-masa sau seara. Consideram bazinul o a doua casa, asadar, aveti sanse mari sa ne gasiti mai mereu.

Intervalul orar este:

  • Luni – Vineri
  • 10:00 – 20:00

CURSURI DE INOT ~ BLUEMARIN SPORT CLUB

Daca vrei sa ai aparte de o experienta minunata si sa profiti de cele mai bune cursuri de inot, atunci e timpul sa ne faci o vizita!

Orice informatie la:

0742.793.912

Adresa:

Str. Gabriela Szabo 3-11
Complex Sportiv 2000

Luni - Vineri

10:00 – 20:00

Asteptam mail-ul tau:

[email protected]

SOCIAL MEDIA

Urmareste-ne pe retele de socializare si afla mai multe despre evenimentele si postarile noastre!

CURSURI INOT COPII

CURSURI INOT ADULTI

Trimite-ne un mesaj sau o intrebare!

Call Now Button